Редактор: e-mail: кадър bTVГлавният прокурор Иван Гешев се втурва като чекист да посочва

...
Редактор: e-mail: кадър bTVГлавният прокурор Иван Гешев се втурва като чекист да посочва
Коментари Харесай

Проф. Маргарита Младенова: Гешев е като чекист, за него няма презумпция за невинност

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Главният прокурор Иван Гешев се втурва като чекист да показва кой е отговорен, вместо да има хипотеза за непорочност, упрекнатият би трябвало да потвърждава, че не е отговорен. Това разяснява в студиото на bTV театралният режисьор проф. Маргарита Младенова. Тя е един от българските създатели и интелектуалци, които желаеха оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Гешев с отворено писмо.

Младенова изброи още фактори, които я карат да желае оставката на сегашните ръководещи. Един от тях е приписването на подправени претекстове от страна на ръководещите на всеки, който е срещу тях по някаква причина. „ Когато си срещу нещо, незабавно ти споделят „ Аз те знам, знам, кой те е купил “. Не, не знаеш какъв може да бъде претекстът ми и по тази причина ми приписваш твоята мотивация “, по този начин изясни обстановката театралният режисьор и възпитател.

„ Това е провал на всевъзможни ограничения и теглилки в общуването “, сподели проф. Маргарита Младенова.

Според нея различен фактор е папагалското говорене на ръководещите. По думите на Младенова доста от тях имат речник от 200 думи, множеството от тях взети от терминологията на служителите от Европейски Съюз. „ Задачата на артистите е да върнем думите към Словото “, сподели тя.

„ Човек не съществува единствено с цел да е политическо животно “, разяснява проф. Младенова, съгласно която в България към този момент няма общество.

Тя сподели също, че работа ѝ със студентите ѝ няма за основа ситуацията в страната. Това, което тя прави, е да накара младите актьори да осъзнаят произхода си, фамилната си история, смисълът на името си и по този начин да осъзнаят, че светът не стартира от тях.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР